torsdag 13 januari 2011

Rapport Tortyr: "Spelstället var dubbelbokat, vi fick lira i en replokal - det kom två betalande"


Hallå där Tortyr, hur var 2010 för er?
- Det började starkt med en Englandsturné med åtta spelningar. Vi åkte med Cry Havoc som förtjänar lite uppmärksamhet, jävligt trevliga killar! Sen blev det inte mycket mer, några ströspelningar och en del nya låtar. Vi trälar ju med ett annat band samtidigt så vi har inte så mycket tid som man kanske skulle behöva.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Det roligaste var helt klart turnén. Fast nästa gång vi bokar en spelning i England får det gärna vara sommar - kallt ute, kallt i bussen, kallt på spelstället och kallt där man sover. På sommaren kan man ju ha turen att det i alla fall är varmt ute… En konstig sak som hände i England var när vi skulle spela i Leicester, dagen innan spelningen ringde arrangören och sa att det inte skulle bli något käk så då blev man ju lite grinig för det. På förmiddagen samma dag som vi skulle spela ringde dom och sa att spelstället va dubbelbokat så vi skulle spela i en replokal. Pepp! Det var två betalande och några av dom som repade i huset som var där. Vi fick även sova i replokalen, fint värre. Jag hade ett mixerbord som kudde...

Vad händer 2011?
- Förhoppningsvis en ny lp om komponerandet går som det ska. En split med Makabert Fynd som ska ingå i nån slags box kommer ut snart. Med Tormented så kommer det en ep och en lp samt att "Rotten Death" ska återsläppas på ett annat bolag.

Inga kommentarer: