onsdag 5 januari 2011

Rapport Zombiesuckers: "Vi spred skräck i vanlig ordning"


Hallå där Zombiesuckers, hur var 2010 för er?
- Det rullade på bra! Vi signade skivkontrakt, fick ut debutalbumet och spred skräck över planeten i vanlig ordning! Bandet såg även en del förändringar till det bättre då vi bytte basist och tog in en sjätte medlem på Sampler/SFX för att göra livespelningarna snäppet värre än vanligt. Allt som allt var 2010 ett bra år, vi kom en bra bit framåt känns det som och det känns som det bara tågar på i samma anda, så 2011 blir nog snäppet bättre till och med. Vi kom inte ut och lirade så mycket som vi önskat under 2010 tyvärr, men det ska vi nog kunna ta igen året som kommer likaså.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Svårt och säga något specifikt, då det känns som att allt vi hittar på är både roligt och konstigt så man blir rätt van vid att leva så. Så hela vår existens under 2010 är nog både det roligaste och konstigaste som hände, i brist på annat att säga, haha!

Vad händer 2011?
- Uppföljaren till "Tales From The Undead" kommer, och vi siktar in oss på en release innan sommaren om saker går som planerat.. vilket det antagligen inte gör, men det skadar ju inte att hoppas! Än så länge ingen titel på mästerverket, men vi har för tillfället en bunt låtar som håller på att repas in så att vi kan komma ihåg hur dom låter tills det är dags att äntra studion, så det ser ljust ut i alla fall. Det låter för jävla bra åtminstone! Och när det väl är klart så lär det styras upp en grym video på det också, med så mycket eld och blod det bara går komma åt! Året bjuder även på första spelningarna utanför landets gränser då vi kommer att attackera Tyskland med all arsenal vi har under sommaren. Eventuellt blir det fler länder, men det spikar vi först när något är klart!

2 kommentarer:

Jocke 13 sa...

Åh fan, totalt missat att det kommit en debut från det här gänget.
Grymt!

Quinna sa...

Såg dem på Halloween i Motala, jävligt gött gäng faktiskt. Sambon vann skivan så den har spelats flitigt här hemma=) Starkt rekommenderade!