söndag 9 januari 2011

Rapport Antipati: "Det var konstant leverlavemang tills vi åkte hem"


Hallå där Antipati, hur var 2010 för er?
- Hej! Det var ett bra men ganska passivt Antipati-år. Vi släppte som du vet skivan "Frågor Som Rör Det Allmänna", och den mottogs bra så det var kul. Vi har gjort ett par, tre gig och de var alla roliga tillställningar - i alla fall de jag minns. Med Oldfashioned Ideas på Alcazar sent i våras, på Peter Punk Pokal med The Clichés på Snövit i somras och i Schramberg i Tyskland med Agent Bulldogg i höstas. Vi har dessutom börjat fila på en ny sjua och har lite andra små planer.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
-Ja du, Tysklandsresan var en bra fyllehistoria. Cointreau halsades ur butelj på flygplatsen klockan halv sex på morgonen typ. Sen var det konstant leverlavemang tills vi åkte hem. Däremellan lyckades en tysk bajsa på sig, en svensk göra bort sig med ett tyskt troll, en stärkare och en minibuss paja och diverse mer lättsmälta roligheter inträffa. Tre fjärdedelar av Antipati ingår numera också i den officiella Agent Bulldogg-sättningen. På ett mer privat plan har Radar gått och gift sig och jag blivit far.

Vad händer 2011?
- Först ska väl sjuan ut då, om allt går som det ska. Vi har inte börjat spela in den än. Sen är två spelningar inplanerade, en i Norrköping i maj och en mer-eller-mindre-bokning i Spanien i juni. I övrigt får vi se, men något blir det alltid.

1 kommentar:

Robban sa...

Glömde bort att vi supportar Last Rough Cause i Stockholm i Februari också...