måndag 10 januari 2011

Rapport Sub Alert: "Responsen på covergrejen har varit långt över förväntan"

Hallå där Sub Alert, hur var 2010 för er?
- Det var både lugnt och hyperaktivt på samma gång... Vi fick ju ut våran split 7'' med vännerna i Krimtänk i början på året, och gjorde även ett par spelningar ihop. Jönköpings-giget var nog den bästa/roligaste spelning vi gjort under våra sex år som band. Mycket folk och ett sjuhelvetes röj på både banden och publiken. Oscar (Krimtänk) och Jalle (Warcollapse) var med och sjöng på "Hata dig själv" respektive "Stonerpunk", hur kul som helst. Får inte heller glömma Krigsstieg som var med och gjorde detta till en toppenkväll. Vi fick spelade även in tre låtar till olika samlingar varav den ena ,"Dimmorna Skingras", är ute nu och den kan jag verkligen rekommendera. Om inte för våran skull så för dom 9 andra banden... Den andra är en indonesisk samling som jag inte vet riktigt när den kommer. Annars är det väl dom förbannade coverlåtarna vi hållt på med under fjolåret:-) Hur kul som helst har det varit, samtidigt som det vissa gånger varit sjukt stressigt och tidskrävande. Vi är otroligt stolta att vi klarade det i alla fall, haha.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Spelningen i Jönköping, split 7'' och att vi klarade att dänga ut en cover i månaden. Responsen på covergrejen har varit långt över förväntan. Massor av nedladdningar och folk har hört av sig, det var riktigt kul.

Vad händer 2011?
- Först på agendan är väl att spela in ett gäng låtar till en split 7'' med Angelpiss, såg att dom inte skrivit något om det men dom har väl blivit lite stora på't där i Falköping :-) Sen har vi lite grejer på gång, men inget som är klart så jag vill inte säga för mycket om det nu. Håll ögonen öppna. Sen blir det väl några spelningar också hoppas jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sorry Mask, glömde bort det i kaoset. /Franz