tisdag 11 januari 2011

Rapport Asta Kask: "Vi var lite lata i fjol och det var mycket motgångar "

Hallå där Asta Kask, hur var 2010 för er?
- Vi var lite lata i fjol och det var mycket motgångar. Vi gjorde förvisso en ganska lång turné i Europa (eller främst Tyskland), som var rolig som fan (förutom att turnéarrangören blåste oss), gick in i studion och spelade in en ny split-7" och lite annat smått och gott, och en del annat gigande, men vi fick inte lika mycket gjort som vi tänkt. Men 2011 då jävlar!

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Det var nog att vi var inne i studion med Håkan i The Baboon Show och spelade in ett gäng låtar. Det var nyttigt och kul och skönt att få nåt gjort. Det var ju ett par år sedan vi var i studion sist.

Vad händer 2011?
- Split-7"an med Japanska Crispy Nuts släpps, vi åker på vår andra Japan-turné om en månad, vi ska på USA-turné, och förhoppningsvis även till Sydamerika samt har ambitioner att skriva mer nya låtar. Vi besöker även Peace and Love, och förhoppningsvis en del andra platser runt om i Sverige. 2011 blir händelserikt minst sagt!

2 kommentarer:

malte sa...

Om det är nåt som verkligen har saknats i svenska punkscenen så är det ju grötrimmade floskler, så gubbarna i asta drar säkert fulla hus....

Anonym sa...

Men det saknas inte jantelagsbittra lallare som bara lärde sig gnälla och spela skinnbanjo.