söndag 16 januari 2011

Rapprto Troublemakers: "Vi fyller 30 som band i år"

Hallå där Troublemakers, hur var 2010 för er?
- Det var ett bra år för oss. Vi spelade i Oslo och på Peace & Love i sommras. Men det roligaste var nog när vi blev nominerade för vår cd "Made in Sweden" på Manifestgalan för bästa hardcore/punk. Och guldet tog vi hem till Göteborg. Sist jag var med och tävlade i musik var 1979 och Perverts som jag sjöng med på den tiden vann en rockbandstävling. Alla andra band skrattade ut oss på soundcheck men när publiken fick rösta så tog vi hem 1:a priset. En spelning på Stena Line till Danmark. Men vi sket i priset, tog stålarna i stället och hade en brakfest hemma hos Lasse Dolores.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Det konstigaste är nog att vi har spelat ute ett flertal gånger nu som ett akustiskt band. Låter knäppt men det är faktiskt skitskoj att spela Troublemakers- låtar med bara akustiska gitarrer och tamburin.

Vad händer 2011?
- Troublemakers fyller 30 år som band. Helt jävla otroligt.....Vi skall släppa en jubileumscd-singel och en ny samling till våren. Tyskland är och drar i oss igen. Få se om vi kan få till någon turné där. Annars hoppas vi på många hårda gig. Gärna i Stockholm och kanske nån festival. Sedan hade vi tänkt att ha en 30 års fest framöver. Med lite gäster och mycket öl...

Inga kommentarer: