måndag 10 januari 2011

Rapport Beyond Pink: "Vi drev runt där i zombiehagen med några zombiegroupies"


Hallå där Beyond Pink, hur var 2010 för er?
- Det var ett jättebra år. Vi släppte äntligen vår nya skiva, gud som vi längtat efter att få ut något lite aktuellt och vi var riktigt stolta och nöjda med detta släpp. Vi åkte på en alldeles fantastisk europaturné och när vi kom hem hade vi äntligen lite sinnesro att börja skriva nya låtar.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Helt klart turnén. Allra bäst var nog när vi klev upp halv åtta i Milano och tokkörde till Kroatien bara för att hinna ligga på stranden och slappa några timmar innan vi stack till spelstället. Vi kom fram vid tvåtiden, vädret var underbart och vi kom till en lite stenstrand som vi delade enbart med en liten man som såg lite chockad ut när sex tatuerade och högljudda tjejer damp ner i hans lugn. Konstigast var när vi spelade på en liten festival i östra Polen. Vår gps funkade inte där och orten var så liten att den inte fanns med på vår karta så vi körde vilse och var nästan ända borta i Ukraina. Efter typ nio timmars körning på pyttevägar mitt ute i polska ingenstans kom vi fram. Festivalen var i typ en hage och den var smockfull med extremt fulla polacker. Fula som i zombiestyle-fulla. Strax blev det kväll och hagen hade liksom ingen belysning så vi drev runt där i zombiehagen i mörkret med några zombiegroupies hängandes kring oss. Självklart skulle vi spela sist också, riktigt trötta var vi då och zombiesarna var ju ännu tröttare så det blev en ganska lam spelning. Efter det tokkörde vi hela vägen tillbaka till Warzsawa där vi fick solsken och cykelmoshpit, så då var vi back in business igen.

Vad händer 2011?
Planen är : 1. Att repa. Vi har var varit lite dåliga på detta på sistone då somliga av oss jobbat som fan och direkt när vi inte har någon inbokad spelning så slackar vi ur. 2. Att spela in en ny 7". Vi har gjort tre nya låtar men måste knåda ihop en till innan det är tänkt att vi ska spela in i mars. Vår kära ljudkille Matte P på hemgården envisas med att få en bebis just i den svängen så om det blir någon skiva inspelad eller inte återstår att se. Om det inte blir det så vill vår label istället ge ut en cd med vårt samlade material och lite videoklipp osv, eftersom vi inte släppt några cd's alls. Det kan kanske vara livat. 3. Turnera skiten ur Europa i juli. Vi ska bland annat spela på fluff fest. Vi kan knappt bärga oss!

Inga kommentarer: