lördag 15 januari 2011

Rapport Warvictims: "Sky oss som pesten när vi marscherar fram"

Hallå där Warvictims, hur var 2010 för er?
- Som ett brinnande helvete utan slut. "Thrashpunk terror rampage" sjuan kom i alla fall ut efter många om och men. Kors i taket. I övrigt så hände inte mycket, bara en massa motgångar och elände. Samtliga medlemmar styrde upp nya band/projekt och Warre hamnade tyvärr i skuggan. Tanken va att vi skulle spela in en minil-p i början av året, men rådande omständigheter gjorde att det sket sig. Orsak lämnar vi osagt, inget vi orkar gå in på. Finns heller ingen anledning till det. Dem som vet dem vet. Vad folk däremot måste försöka förstå är att vad vi gör som enskilda individer har inget med bandet som helhet att göra.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Känns som att vi är ett gäng dekadenta förlorare utan något mål, varken i livet eller som band. Utan något direkt mål att kämpa för eller se fram emot så trampar man mest bara runt i samma spår. Man har på något sätt slutat förvånas över hur saker och ting artar sig. Vi har förlorat kontrollen och värdet av att uppskatta det lilla, uppgivenheten har tagit över. Livet är fan inte roligt och i dag lägger vi den största tyngden på att enbart försöka överleva. Då finns det inte så mycket tid över till att spela musik och ha roligt. Negativ energi har en förmåga att sprida sig likt cancer.

Vad händer 2011?
- Snaran med snarorna runt eran hals, vi levererar deras skalp och det kan hela världen konstatera kallt. Vi komponerar på en plan som bombarderar allt. Warvictims, gruppen som gud glömde, aldrig kontrollerat alls. Det vill säga, onda planer smids. Så passa er rygg eller än hellre, sky oss som pesten när vi marscherar fram.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fy fan va trött man bli på all "allt e skit" mentalitet som finns i punkscenen idag. Är det för att vinna sympati? Medömkan? Jag hajjar inte.. (Roger)