lördag 15 januari 2011

Rapport Millencolin: "Jäkligt kul att göra Mexico, Panama och Costa Rica där vi aldrig varit förut"


Hallå där Millencolin, hur var 2010 för er?
- Full fart, kul som fan. Det var ganska mycket turnerande. Vi har gjort en specialare, vi har kört en turné baserat på "Pennybridge Pioneers"-plattan (som fyllde 10år) och sen har vi utöver den öst på med låtar enbart från de tre första skivorna. Vi gjorde bland annat Kanada, Sydamerika och Centralamerika i höstas. Sjukt kul. Bra gigs och mkt folk. Jäkligt kul att göra Mexico, Panama och Costa Rica där vi aldrig vart förut. Brasilien, Argentina och Chile var helt vansinnigt bra oxå, gåshud. Helt sjukt att komma till sådana hak och folk är så eggpepp. Ser framemot våren som fasen oxå.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
. Sushipizza på Kanada-svängen tyckte jag var ganska konstigt. Jag hängde kvar några dar i Costa Rica och bara njöt som grädde på moset, som om gigsen inte var nog haha.

Vad händer 2011?
- Vi drar till Australien i februari på Soundwave Festival (som har en sjuk line-up http://www.soundwavefestival.com ) samt två gigs enbart med Pennywise där. Sen kör vi Europa i April och ev lite festivaler till sommaren. Efter sommaren och allt det så ska vi nog känna på nya grejer.

1 kommentar:

De:Nihil Records sa...

Jag gillar bilden haha vi gillade mössa