fredag 7 januari 2011

Rapport Fy Fan: "Envisa rykten säger att vi har lagt ner, men det är alltså inte sant"

Hallå där Fy Fan, hur var 2010 för er?
- Vi har varit rätt tysta... varför vet vi inte riktigt, antar att peppen inte funnits där plus att vi varit upptagna med oss själva. Vi gjorde ynka 7 spelningar och lämnade bara Öresundsområdet vid två tillfällen och vi spelade in en ny sjua som har tagit sin lilla tid att bli klar.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Vi åkte tidsmaskin och tog oss till Linköping där raggare (tar för givet att de kom antingen från Malmslätt, Ljungsbro eller Norrköping) sköt med paintball-gevär mot punksen. Peter gifte sig och vi hade alla på oss finkläder. Vad som är konstigt och vad som är roligt av det där får man väl själv avgöra. Bröllopet var finfint iallafall, Benis drack brunsås, Ellé dansade tango och Viktor blev nitad men fick inte hångla. Kalle Blom var obehagligt stilig. Roligt har också varit att Peter fick för sig att skaffa inspelningprylar till repan där vi till slut fick ihop den där sjuan som skulle varit ute i oktober/november i fjol på No Way Records. Den plattan skulle varit ute lagom till vår USA-turné som skulle ägt rum på östkusten. Turnén fick vi till slut ställa in helt o hållet då Peter fick ett jobb i San Fransisco och var tvungen att ilåka över och börja jobba en månad för att sen komma hem i oktober och fixa till sitt arbetstillstånd. Nu är det januari och han är fortfarande hemma vilket innebär att vi inte hade behövt ställa in svängen... kanske lika bra med tanke på att skivan inte är ute än. Ett tyst år.

Vad händer 2011?
- Som sagt, Peter ska flytta, så det blir inte mycket Fy Fan 2011 (och därmed inte heller något Self Abuse eller Big Hands). Testpressen för ep:n "Ingen Framtid För Alltid" ska landa i veckan så den ska vara ute i jan/feb. Är den inte det blir vi dock inte ett dugg förvånade. Jo, och nån label från Malaysia släpper de tre sjuorna på en kassett.

- Envisa rykten säger att vi har lagt ner, men det är alltså inte sant... som sagt: vi är bara jävligt upptagna med oss själva.

-"I know you think the world revolves around you guys, but it doesn't" (mejl från Feral Ward). Känns obehagligt att inte alla insett sanningen ännu.

Inga kommentarer: