torsdag 6 januari 2011

Mäskpunk, anarki och nitar - Finspång 2010

2Komponentz
Ep (Skithohl) 7"

På myspace påstår 2komponentz att de kommer från Wales, men om jag får gissa så skulle jag hellre sätta pengarna på klassisk svensk punkmark - Finspång;-) Däremot låter de här spiksen och tuppkammarna som UK så det dånar om det. De listar själva typ en miljon brittiska band som sina influenser:

1st offence/a heads/abductors/abrasive wheels/accursed!/actives/alternative/anthrax/apostles/astronauts/attak/black easter/blitz/blitzkrieg/blood/broken bones/chaotic dischord/chaotic threat/chron gen/civilised society/clefts/conflict/court martial/crass/cress/crux/cult maniax/dead on arrival/dead wretched/death sentence/defects/demob/destructors/dirt/disorder/disrupters/ejected/enemy/epileptics/expelled/exploited/external menace/faction/fallout/fiend/fits/flux of pink indians/foreign legion/icons of filth/infa riot/instigators/intensive care/kronstadt uprising/kulturkampf/last rites/legion of parasites/lost cherrees/lunatic fringe/maho neitsyt/mau maus/mental/mob/naked/omega tribe/one way system/optimists/organized chaos/pagans/partisans/peter & the test tube babies/pohjasakka/polemic/psycho faction/rabid/reality control/riotclone/riot squad/rudimentary peni/samples/sinyx/skeptix/skroteez/special duties/sub hum ans/threats/toxik ephex/uk subs/underdogs/uproar/varukers/vice squad/xpozeez/zmiv/zounds/

Och nog är det så de låter. En angenäm blandning av mäskpunk, anarki och nitar i skuggan av Thatcher och Falklandskrig. Plattan är bara gjorde i 319 exemplar och finns på guld, vit och svart vinyl.

Favoritspår: Punk is dead, Uproar, Unprovoked violent

1 kommentar:

Henk sa...

visserligen gjord ett par år tidigare, och dessutom inspelad året innan utgivning, men glad att du gillade den. vart faan fick du den ifrån? de enda jag lyckats sälja på tradera gick till stockholm, antagligen för att trummisen på denna inspelning bor där + att vi använde deras grejer och studio. produktionentill detta alster tog 5 timmar om man räknar bort dom gånger vi åkte och köpte öl och hämtade mat. repning innan? knappast, ruttnare release får ni leta efter, hehe. konstigt att ingen nämnt att det är 45rpm på introt och 33 på resten, hehehe. det blir mer bus på nästa sjua ;) bandet är nedlagt men det kommer en ny sjua snart med mer bus på.