måndag 10 januari 2011

Rapport Avskyvärld: "Öl, internhumor, råpunk och Norrbottenpatriotism slår allt."

Hallå där Avskyvärld, hur var 2010 för er?
- Det var ett tämligen händelsefattigt år även om vi äntligen lyckades få tummarna ur våra arschlen och spela in några låtar vi tänkt spela in i två år. Några få spelningar var det också men endast i Luleå. Ett medlemsbyte blev det också även om vi bara hunnit repa en handfull antal gånger i år. Hacken, en hårdrockare med lugg lirar gitarren nu.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Ja som band har vi ju inte haft många sammankomster och inte delat särskilt många roliga eller konstiga stunder tillsammans. Timmarna vi spelade in "En svältkonstnär" på var dock jävligt roliga. Allt flöt på svinbra och en pepp på Avskyvärld som man inte känt på sjukt länge uppenbarade sig. Den extremt interna sista spelningen i "Bunkern"(En källare i två snubbars föräldrars hem som fungerat som replokal åt Lules punkband i tio år) med Avskyvärld, Dispose och Kranium var jävligt härlig också. Öl, internhumor, råpunk och Norrbottenpatriotism slår allt.

Vad händer 2011?
- Det är svårt att säga vad som händer i år. Vi lägger inte ner i alla fall, men just nu bor Tim i de småländska skogarna och Pojo har flytt till Göteborg. Hur länge jag och Hacken blir kvar är väl också osäkert. Men en sak som är säker är att allt kändes jävligt jävligt rätt och bra när vi spelade in "En svältkonstnär" dock så var det bara några dagar efter det som halva bandet flyttade oturligt nog. Spela live vill vi då alla göra men det står ju rätt i stilla i hela Sverige just nu plus att vi inte kan repa särskilt mycket Men vi alla har inspelningsmöjligheter i de olika städerna vi befinner oss i så jag och Hacken ska väl skriva några låtar och skicka till de andra. Jag måste bara ha en ny bas först, den förra blev stulen.

Inga kommentarer: