lördag 3 april 2010

Hudiksvall hardcore - Misgovernment "War is served" 7" - Tack, Johan!!! (Uppdaterad med fungerande länk)

Veckans, eller kanske snarare årets, bästa mejl fick jag i dag av en kille från Hudiksvall. Han heter Johan och har spelat i band som Objuden Gäst, Kronofgden och Argast i stan. Johan undrar jag vill ha Misgovernment-sjuan "War is served" rippad. Jag känner inte alls till bandet, men blir minst sagt eld och lågor när Johan skriver:

- Den är inspelad 1994 och med i bandet är Rolf Revolt på sång/gitarr, sen är Andreas och Drygan från Totalitär med. Alltså en tidig variant av Swinehood, skulle man kunna säga. Sjuan innehåller åtta schysta råpunk-dängor. Intresserad?

Skojar du. Några timmar senare sitter jag hemma och lyssnar på denna fantastiska inspelning med några av landets allra bästa punkmusikanter. Och det är så sjukt bra att jag inte kan förstå hur jag har missat Misgovernment.
Johan som verkar vara en extremt trevlig prick skriver också:

- Det kan ju vara kul om du delar den på din blogg, jag letade dessa mp3or på nätet förr, men hittade inget alls. Det finns nog ett gäng Hudik-diggare som skulle dregla ner sig över den där!

Skulle tro det. Så tacka inte mig för den här briljanta posten. Tacka Johan i Hudiksvall. Och det gör du allra bäst så här:

- Jag tänkte höra efter om du har låten " Jag skiter väl i dig", som släpptes på en comp-tape av Forsa Ljud, skriver Johan.

Jag har inte hittat den än i mina mp3-mappar, du kanske har bättre koll på dina. Hör av dig!

OBS: Ny länk
Misgovernment "War is served"

8 kommentarer:

Slobodan Burgher sa...

Whoa. Tackar. deter

Slobodan Burgher sa...

Whoa. Tackar.

Anonym sa...

En tidig variant av Swinehood är det ju inte ,eftersom Swinehoods första inspelningar(som finns på deras tiotummare) gjordes före Misgovernment.
Drajan var förresten bara med i riktigt tidiga Totalitär,innan de gjort någon skiva.

Anonym sa...

Länken funkar inte!! världens undergång!!! hua

Blom sa...

Hade ju varit bra om det gick att ladda hem den också.. Nån begränsning på 10 nedladdningar el. vad dom svamlar om, surt.

Anonym sa...

En korrekt beskrivning av Misgovernment, liksom Swinehood, är att banden består av en del Missbrukarna (R), en del Totalitär (A) och en del Brainbombs (D).

Anonym sa...

Korrektare kan det inte bli! Eller?
Och den som vill lyssna lite på Swinehood kan göra det här:
http://www.myspace.com/swinehood

Anonym sa...

Här kan du köpa ditt eget ex! http://www.tradera.com/Misgovernment-War-is-Served-Totalitar-Missbrukarna-rare-auktion_210811_126914951