onsdag 1 september 2010

Vinn G.G. Allin-docka

Tycker du att något saknas i ditt liv, du kanske inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Men låt mig gissa - jag tror jag vet vad du behöver: en bisarr liten G.G. Allin-docka att umgås med. Nu har du chansen att vinna just en sådan. G.G.-dockan kan skaka på huvudet och finns bara i 2500 exemplar worldwide - det här exemplaret har nummer 512. Allt du behöver göra för att vinna är att lämna en kommentar om varför just du är i behov av en G.G. Allin-docka. Jag drar en vinnare i slutet av veckan.

18 kommentarer:

hedvux sa...

Jag behöver en GG-docka för att mitt hem är så jävla hippieflum och ofarligt, jag behöver en mer hotfull stämning i lyan alltså!

JohanMalm sa...

Jag och GG go way back. Alla mina foton av hans och min vänskap brann ner dagarna innan den hemska dagen efter spelningen på The Gas Station.
Faktum är att jag är hjärnan bakom hela GG Allins framgång. Jag skapade honom. min plan var att skapa en farligare version av Iggy pop. Efter som även Kevin spelade trummor I sina första band så tänkte jag att han var perfekt för jobbet som frontman. När ingen längre brydde sig om att han sjäng om sex, droger och andra osmakligheter. Blev vi allt mer grova i texterna. Sedan kom våldet. Efter som Kevin igentligen var en liten mes så åkte han alltid på däng, men jag kom på att om han kladdade in sig själv i bajs så skulle ingen våga slå honom. Han var lite tveksam till en början men jag blandade i laxerande i hans kattmat en kväll. Sen skötte det mesta sig självt. Jag skulle kunna berätta tusen historier om alla äventyr som hände under tiden med GG men det känns mest som att jag var personlig assistent till han de senaste åren, och personliga assistenter har ju som alla vet tystnads plikt.

Anonym sa...

Får jag dockan, så drar jag igång Hellshit igen!
El Tedro Diablo

Max sa...

Är helt säker på att min vintage Princess Leia behöver sällskap av en riktig karl. Hon har börjar ledsna på sitt nuvarande sällskap.
Bild utlovas!

Sundin sa...

Why do I drink?
Why do I smoke dope?
Why must I live
like the songs GG Wrote?

För jag inte har dockan såklart.

Masken sa...

Jag behöver dockan för att Franz har en... Och för att jag behöver en bröllopspresent till Veronica.

Martin sa...

Ge dockan till Ted.

Martin sa...

Ge dockan till Ted!

Slobodan Burgher sa...

Masken vinner

Inge Ansvar sa...

Jag gör en dockfilm där GG möter Fantomen och några Bratz och de gör hemska saker med Guran och Tintins hund Milou. Manuset kan ha tendens att spåra ur...Filmar skiten och skickar en länk till filmen. Fast Tedro borde få den!

Andy sa...

Jag behöver en GG-Allin docka för att visa vilken riktig man jag är, och det finns ingen som är manligare än GG himself!

Snuffe sa...

Nu snackar vi tunga kinky grejor o det gillar vi ju!

Snutjävel sa...

Jag behöver en GG Allin docka för att jag saknat en ända sedan Franz på fyllan ringde till Merle Allin en sen kväll på Idrottsgatan i Tidaholm (typ 1998). Merle ville vi skulle komma och festa med honom istället.

Noiseout sa...

jag behöver en man i mitt hem, även om det bara är en jävla docka, han kommer att få sitta på en piedestal.

Thomas sa...

Jag vill INTE ha GG-dockan, GG-Allin suger (sant i en annan aspekt då han i en video sög balle).
Har aldrig lärt mig gilla GG-Allin, klarar inte av musiken.

Men, all heder till numret 512.
Alla som håller på med teknik och kodning vet ju att 512 är hälften av 1024.
512 binärt blir ju 1000000000
512 hexadecimalt blir således 200.
Magiska tal för dom som kodar telecom.

Dennis sa...

Min vanliga buttplugg är trasig & frugan hotar att lämna mig! Då jag för tillfället är alldeles pank skulle denna GG faktiskt rädda hela äktenskapet! Som den kärleks-soldat vi alla vet att GG är, skulle han även postumt kunna tjäna kärlekens syfte, rektalt givetvis!

GISM sa...

Jag behöver verkligen vinna den där dockan eftersom en av mina kamrater första gången hon var hemma hos mig och söp tyckte det såg ut som om min gammelfarmor inrett mitt hem! Det fungerar fan inte. Så jag behöver verkligen lite tröst när jag lyssnar på Always was-plattan och dricker öl / Fredrik

Anonym sa...

Jag vill inte ha skiten, och det kan jag ju heller inte få eftersom jag är för sent ute. Å eftersom jag jag e försent ute å GG verkligen suger balle...känns det som att jag trots allt vann!