söndag 5 april 2009

Never Surrender

Never Surrender var en punkblaska från Karlshamn som gjordes av Magnus Fridh och Johan Lindqvist. Det fjärde numret som kom ut 1984 hade inget tokigt innehåll om man ser till bandnamnen: Riistetyt, Moderat Likvidation, Arroganta Agitatorer, Kaaos, UK Subs, Asta Kask, Terveet Kädet, Disarm och Existenz för att nämna några. Men överlag är utfrågningarna ganska trista och ger knapphändig information. Det som dock gör det här numret intressant är en intervju med oi-bandet Oi Division samt en med mytomspunnna Zå Nåra (den första jag läst tror jag) plus en recension från Blekinge-rock 1984.

Never Surrender #4 (1984)

2 kommentarer:

Inge Ansvar sa...

Tänk att man var en pajas redan då..jaja. Såg annosen för Bootboy News som Putte Karlsson gjorde, var det inte han den långa skinheadgalningen utan armar som inte blev insläppt på ett NRP-möte i Lund typ 83? Han slogs/sparkade med sina ben som en galning och blev sedan någon slags antiblatte-politiker i Skåne på 90-talet?
Va fan hände med den fan, om det nu är rätt snubbe?

Anonym sa...

Putte eller långputte som han kallas har nog aldrig varit nån antiblatte polikter mej vetligen. Men han hade en jag vet inte vad fan man ska kalla det svart magi klubb he he he på 90 talet i Karlkshamn som hette dragon rogues om jag minns rätt. Var rättså om skriven i lokaltidningen som satanistförening. Sen vet jag att han var med på nått sex program på tv och pratade om sina djupa saker. Har inte set honom på en jävla massa år. Tror han flyttade till kalmar eller Örebro. Armar hade han he he he he