torsdag 30 september 2010

Gigtips Helsingborg, Malmö, Borås, Göteborg, Finspång och Stockholm

Turist i tillvaron-favoriterna Glidslem spelar på hemmaplan i Helsingborg den 8 oktober på Rockbåten.
- Vi vann en liten tävling som dom hade, och kommer att vara förband till det finska punkrockbandet Stalingrad Cowgirls, och Bad Mans Jam. Det hela börjar 21.00 och slutar runt 02.00, inträdet kostar 100 kr och det är 18+ som gäller, berättar gitarristen Ronja.

Dagen efter är det releasepartaj för Hårda Tiders debutalbum på Far i hatten, Malmö Folkets Park. Obnoxious Youth och Dr. Living Dead värmer upp. Arrangörerna rekommenderar förköp - risken är stor att bli utsålt. Biljett köper du på Rundgång (Möllan) eller så mejlar du gatankallar@gmail.com.

Mathias, gitarr, i Gatans Lag kommer med glada nyheter:
- Vi har precis bestämt att vi skall köra ett gig på hemmaplan någon gång i november eller i början på december!
Förhoppningsvis får dom blodad tand...

Om man bor i Göteborg med omnejd ska man definitivt bege sig till Truckstop Alaska i kväll. Där spelar två av landets hårdaste hardcoreband: Makabert Fynd och Tortyr. På lördag gästar sällskapet Finspång.
- Dessutom stundar en studioinspelning för en kommande 12" split med Glöm Dä, skriver Makabert Fynd-gitarristen Anders i ett mejl.


1 kommentar:

Anonym sa...

Missa inte heller Glöm Dä!, Melt Banana, Desperat, Deathraid och Retards in costumes på LÓrient i Linköping. Det är imorgon 1 oktober. Mer info kan du hitta här...

http://www.facebook.com/saesaesae?ref=sgm#!/event.php?eid=122750917764099&ref=ts