lördag 8 januari 2011

Rapport Varsel: "Gamen gillade Vegankökets "warkallops" och erkände det"


Hallå där Varsel, hur var 2010 för er?
- 2010 var året då vi kom utanför kommunen och även utanför Östergötland för att spela. Vi gjorde ett par spelningar i Motala, Linköping samt Göteborg och jag tror inte vi gjorde bort oss allt för mycket nånstans. Som vanligt har vi tagit det ganska lugnt, så det har väl blivit 5 spelningar. Dock har vi varit väldigt produktiva och repat mycket mer än vanligt. Låtlistan växer med en oroväckande fart.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Det konstigaste som hände var väl att jag knäckte en shure mick (den hårda delen av en sm-58) när vi åkte 30 mil för att spela för gamla Motalabor. Att någon i publiken dök upp i sombrero. Att Gamen gillade Vegankökets "warkallops" och erkände det, var väl också rätt konstigt. Sen har jag nått svagt minne av att det kastades pizza på Bring your own knife när vi spelade med dom i våras.

Vad händer 2011?
- Vi sparkade igång året med det sedvanliga repet kl 09:00 i morse. Det kändes gött när man vet att många gick tillbaka till jobben efter helgerna, men vi gick till repan. Synd bara att det inte betalar hyran. Vi kommer väl fortsätta som vanligt. Repa, spela in och göra några spelningar. Så kommer ju samlings lp:n "Vi ses i Östergötland" snart, med en stor skivsläpparfest i Linkan.

Inga kommentarer: