onsdag 25 november 2009

Rapport Sista Skriket: "Det har varit otroligt roligt hela tiden och roligare ska det bli!"

Hallå där, hur var 2009 för Sista Skriket?
- Det har varit fantastiskt! Vi har släppt vårt tredje album "Ett andetag i sänder" och vi har spelat på Beat Butchers 25-årsfest med alla våra gamla idoler och vi har bara haft otroligt bra spelningar sen albumsläppet och året är inte slut än! Vi har spelats mer frekvent i radion och om vi får tro våra lyssnare släppt vårt bästa album hittils.

Roligaste/konstigaste anekdoten från året som gått?
Det roligaste va nog första giget på ett år och med nya sättningen på en krog i kungälv där vi sålde slut entrén och all öl i baren. Ägaren va i extas och vi och publiken med. Delad första plats med Beat Butchers 25-årsfest, säger sångaren Daniel Karbelius.

Vad händer 2010?
- Vi kommer att fortsätta spela runtom i landet och förhoppningsvis resten av norden och tyskland också. Det kan hända att det kommer en liten överraskning från oss lagom till sommaren också men det får vi se då.

Till sist: Årets musikupplevelse - vad var det?
- Tja som sagt tidigare med tillägget alla spelningar vi haft sen skivan släpptes. Det har varit otroligt roligt hela tiden och roligare ska det bli!

1 kommentar:

Anonym sa...

När jag var 7-8 år (i början av 80-talet) lyssnade jag på Noice, Gyllene Tider, Magnus Uggla, Ebba Grön och Kiss. Vill även minnas att jag hade en LP-skiva med ett band som hette Sista Skriket. Kommer inte ihåg hur fan dom lät men vill minnas att dom var skåningar och spelade nån typ av "new wave-pop".
???