tisdag 24 november 2009

Rapport Antipati: "Det var ångest, men det har tydligen gått över eftersom jag berättar det..."

Hallå där, hur var 2009 för Antipati?
- Det var ålrajt! För Antipatis del kom sjutummaren "Sleepless" ut, och vi gjorde ett par schyssta gig. Dessutom har vi skrivit och håller som bäst på att repa in nytt material inför kommande fullängdare som ska spelas in nu i december. Dessutom medverkade vi på V/A - Chaos in Sweden och spelade in en låt till en kommande Templars-tribute på rysk etikett. Radar har haft ganska fullt upp med sitt egoprojekt The Radars, vilket vilket kommer att påverka materialet till den nya Antipati-skivan eftersom det mesta han skrivit gått till dem, berättar sångaren Robban.

Roligaste/konstigaste anekdoten från året som gått.
- Jobbigaste. När jag, efter spelningen på Bodoni i Malmö, pissade ner Martins (Vindicate This!) garderob i sömnen. Det var ångest, men det har ju tydligen gått över nu eftersom jag berättar det och antar att du tänker publicera det här på det där internet? Varför går dörrhandtagen uppåt i Malmö?

Vad händer 2010?
- Nya albumet släpps på Kjell Hell (cd) och Bords de Seine (lp) tidigt 2010 om allt går som det ska, och förhoppningsvis blir det nya t-shirts och lite spelningar här och var. Templars-tributen släpps förhoppningsvis, och vi börjar väl eventuellt fila på någon ny sjutummare eller den uppskjutna spliten med franska Haircut.

Till sist: Årets musikupplevelse - vad var det?
- Förmodligen Super Yob i Göteborg på nationaldagen eller något på Rebellion, typ Major Accident.

Inga kommentarer: