måndag 30 november 2009

Rapport The Radars: "1 maj-spelningen på KGB var helt galen - hardcoremosh till poppunk"

Hallå där, hur var 2009 för The Radars?
- Första besöket i replokalen var under 2008:s andra hälft, då som en trio (Radar, Sicko, Max). I början av 2009 drog Jonta på sig gitarren och hoppade med i bandet. Demo spelades in och första spelningen ägde rum 28/4 på 44:an tillsammans med Tysta Mari. Sedan dess har det blivit en handfull spelningar till, och vi kommer avsluta året i studion filandes på en fullängdare, berättar sångaren och gitarristen Radar.

Roligaste/konstigaste anekdoten från året som gått?
- Jag kan inte komma på nån direkt konstig anekDot, men 1 maj-spelningen på KGB var helt galen. Hardcoremosh till ett poppunkband (eller vad vi nu spelar).Man kan ana vilket jävla ställ det var. Blev ju jävligt mycket mer hardcore av allt den spelningen, man rycks ju med av stämningen hehe!!

Vad händer 2010?
- Då händer allt!!! Vi inleder med en liten turné i Sverige vecka 1. Malmö, Göteborg, Linköping, Finspång och Stockholm är spikade och antagligen blir det nåt datum till. En fullängdare borde vara ute till sommaren om allt går som planerat. T-shirts håller i detta nu på att tryckas. Som sagt: Det är 2010 det händer!!!

Till sist: Årets musikupplevelse - vad var det?
- Min privata var utan tvekan Madness i London i somras. Men antar du menar bandets, isåfall måste det vara den redan nämna KGB spelningen!

Inga kommentarer: