onsdag 25 november 2009

Rapport Kvoteringen: "Vi försökte oss på nån typ av fotosession som blev så jävla dåligt"

Hallå där, hur var 2009 för Kvoteringen?
- Det varrätt schysst för Kvottis. Vi har kört några gigs då och då och spelat in en ny lp ("Samhällets Förrädre") som kommer ut nångång på Feral Ward. Tydligen blev det megastrul på presseriet. Sen har vi även spelat in en ny split 7" med Nitad (har inget att göra med split mcd:n vi släppte på MCR Japan) och ska väl försöka panga in en ny 7" innan årsskiftet oxå. Kranium Rec släpper spliten med Nitad och oss som vol. 3 i serien Fuck Your Scene Kid. Nåt eller några gigs till ska vi nog hinna med oxå innan året är slut, hoppas trummisen Larre Thrash.

Roligaste/konstigaste anekdoten från från året som gått?
- Vetefan vad det ska va... vi försökte oss på nån typ av fotosession när vi spelade in lp:n som blev jävligt dålig, så pass dålig att det blev komiskt på nåt sätt. Det är väl det jag kan komma på. Vi är ju gravallvarliga hela tiden vi.

Vad händer 2010?
- Det blir väl förmodligen som detta år på ett ungefär. Lite nya inspelningar och gigs, förhoppningsvis lite oftare än vi kört förut.

Till sist: Årets musikupplevelse - vad var det?
- Punk Illegal var kul. Kommer faktiskt inte på nån specifik konsert eller så... har för mig att jag såg ett riktigt bra gig med ISIS i somras i och för sig men egentligen så är det ju jävligt mulligt i stort sett varje gång man lirar live både med Kvoteringen & Millencolin.

2 kommentarer:

Masken sa...

Satan vad jag väntar på denna plattan!!!

Well Done sa...

Ingen crustsplitter singel med Noteringen alltså?