lördag 20 december 2008

2008 enligt Attack-Krogh

Mathias Krog distribuerar grymma plattor, ger ut ännu coolare alster och är dessutom fanzinemakare. Det här var bäst 2008 när Krogh gjorde listan.

"Okej, i ärlighetens namn kanske inte denna lista alls kommer stämma överrens med nån av de andra listorna jag kommer göra, men va fan, det är fortfarande grejer som förtjänar att vara på en lista så om ordningen inte blir exakt samma varje gång är väl inte så jävla noga.

Agrimonia - s/t lp
Egentligen är det kanske demon jag ska hylla då den har en extra låt, men LP är tuffare och den är lättare att få tag på så... Fett, fetare, fetast!

Raging Fugitives - s/t 7"
Basgångarna skenar, sångaren vrålar, gitarrerna skränar och trummorna går bärsärk... inte helt olikt ett thrashigare Civil Disobedience, fast från Norge.

World Burns to Death - The Graveyard of Utopia lp
Control spottar och fräser och musiken är så klart så jävla lysande som jag hade räknat med. Att gästlistan på plattan består av Chelsea (Deathside/Paintbox), Iizawa (Bastard/Judgement/Tetsu Arei), Keiro (Akutare), Ishiya och Souichi (Forward) samt Ashley från Signal Lost gör inte saken sämre.

Victims - Killer lp
Var lite besviken efter ljudet på förra plattan som jag inte riktigt kommer överrens med, men här fanns det inga frågetecken kvar - dyngbra från början till slut!

Massgrav - This War Will Be Won By Meateaters cd
De bjuder inte direkt på några rejäla överraskningar, men fy fan vilket drag! Kan inte sluta peppa på Massgrav.

En massa annat borde så klart varit med också som Eskatol, Black Blood World, Protestant, Aguirre, Mob 47, Wolfbrigade... men va fan, detta är vad jag spontant kom på i alla fall."

Inga kommentarer: