tisdag 22 december 2009

Rapport Tortyr: "Vi fick en låt placerad i CSI - japp den dära polisserien från Usa..."

Hallå där, hur var 2009 för Tortyr?
- Vi släppte "Ingen Kommer undan" som fick ett bra mottagande tycker jag, säger Claes (sång och gitarr). V giggade inte så mycket och vårat sidoprojekt började ta mer och mer tid så nu är det nog inte ett sidoprojekt längre. Lyssna av låtarna på vår myspace så har du ett nytt favoritband från Finspång haha Men skit i det nu. Vi skulle spelat i Tjeckien på Play fast or don't men det sket sig för vi fick inga spelningar på vägen och stålarna från festivalen räckte inte så vi ställde in. Jag gillar inte att behöva betala en massa pengar för att spela...

Roligaste/konstigaste anekdoten från året som gått?
- Vi fick en låt placerad i CSI - japp den dära polisserien från Usa... hehe helt stört. Dom ville ha "Ingen kommer undan" så då fick dom det. Avsnittet har redan sänts i Sverige men jag tror inte att nån märkte att det var vi som skrålade i bakgrunden för vi har inte fått några mess om det på myspace. Kolla på ett youtubeklipp om du vill:Vad händer 2010? om inget händer, varför?
- Vi kommer förhoppningsvis att göra en niodagarsturné i England i januari/februari och sedan är det en sväng med Tormented. Ny skiva hoppas vi på så det lär vara prick fullt nästa år.

Till sist: Årets musikupplevelse - vad var det?
- Bob Dylan på WTAI

Inga kommentarer: