torsdag 10 december 2009

Rapport Project Hopeless: "Vi har planerat att spela in ny 12"a nästa år"

Hallå där, hur var 2009 för Project Hopeless?
- Det har varit ett år som har gått relativt bra för oss, vi har väl både positiva och negativa saker att berätta om! Det positiva var att vi lyckades med att spela in en ny 7" och få ut den på vårt bolag och med hjälp utav en del vänner. Vi har spelat relativt mycket live. Usa- och Irlands-turnéerna var mer än tillfredsställande. Det var upplevelser som skulle ta väldigt mycket tid att gå in på mer exakt, men vi är väldigt nöjda med vad vi har lyckats med. Det negativa är dock att Linus var tvungen att hoppa av bandet, på grund av en rad olika personliga anledningar. Vår nya trummis heter Willy och vi är väldigt nöjda med honom.

Roligaste/konstigaste anekdoten från året som gått?
- Det har ju varit en hel del som hänt, men att säga något som kan vara det bästa va väl Moped och burrito hänget på vår Usa-turné. Tack som fan till Rob Burrito som tog hand om oss och visat peppen på mopeder!!

Vad händer 2010?
- Vi kommer att spela på Malmö Hardcorepunkfestivalen i slutet utav januari. Därefter blir det en Tysklandsturné i slutet av februari och möjligtvis en större turné efter sommaren. Om det blir som vi hoppas så kommer vi möjligtvis att försöka att spela desto mer i Sverige för omväxlings skull, så det finns en hel del planer. Vi har planerat att spela in en ny 12”, förhoppningsvis kommer detta att medföra en hel del kul! Att följa upp den senaste 7” kommer att bli väldigt kul, och förhoppningsvis kommer det att gå bra.

Till sist: Årets musikupplevelse - vad var det?
- När mina framtänder höll på att åka ut under en väldigt kaotisk spelning i Baltimore US!

Inga kommentarer: