tisdag 1 december 2009

Rapport Lautstürmer: "Och visst fan skulle vissa tvunget springa banan runt med flåsande vakter i hälarna"

Hallå där, hur var 2009 för Lautstürmer?
- Det var ett jävligt bra år för oss. Vi har gjort två inspelningssessioner varav en kommer att bli en split-ep med Malmöbandet Rhinosurgery och den andra kommer att komplettera materialet till en lp/cd som är på gång på Power it Up och Unrest records. Däremellan har vi krökat runt och gjort diverse gig i Malmö och Köpenhamn inför dundrande publikhav, skriver Adam (gitarr och sång) och Christ (bas och sång).

Roligaste/konstigaste anekdoten från året som gått?
- Ett av gigen i Malmö skedde på Jägersro travbana av alla jävla ställen och visst fan skulle vissa bandmedlemmar tvunget springa banan runt med flåsande vakter i hälarna. Något senare när vi bestämde att namnet på nya plattan skulle vara "Depopulator" (avbefolkaren) går trummisen och blir farsa för tredje gången...

Vad händer 2010?
- Nya plattan kommer att (förhoppningsvis) släppas i början av året, sen ska split-ep:n också ut på nåt bolag. Ett och annat gig är också på gång men inget helt spikat än. Nytt material är redan i görningen så repas ska det helt klart göras.

Till sist: Årets musikupplevelse - vad var det?
- För vår del var det helt klart Motörhead i Köpenhamn där vi kom med på gästlistan två timmar innan giget. Glada som två spelemän anlände vi i sista sekund och skaka huvet av oss!

Inga kommentarer: