måndag 19 januari 2009

Victims om 2009

Victims har tokhyllats överallt för albumet "Killer" som gavs ut i fjol. Under 2009 får Victims-fansen se en ny kille på gitarr.
- Han heter Gareth och var tidigare med i Raging Speedhorn. Han har bara hunnit vara med i ett par veckor med redan hunnit spela in en låt i studion med oss. Hans scendebut med oss kommer att bli den 6 februari då vi spelar ihop med Mob 47 & Makabert Fynd på Kafé 44 här i Stockholm.

Vad var det för låt ni spelat in?
- Den heter "On our knees" & ska vara med på den extremt försenade split 7" med Kylesa som kommer ut i vår. En till 7" är planerad att spelas in & släppas i maj/juni i samband med ännu en Usa-turné som denna gång kommer bli ihop med Another Breath, Trap Them & Black Breath. Den 7" kommer släppas på Deathwish INC som även släpper "Killer" i USA på cd/digitalt den 17 februari.

Usa igen alltså, några andra gig på hemmaplan?
- Lite festivaler kommer det bli sen i sommar, men inget vi kan avslöja riktigt än. En tripp till Japan senare i år finns även med i planeringen. Annars är det att skriva massa nya låtar som gäller så vi kan spela in en ny platta.

Inga kommentarer: