söndag 11 januari 2009

Antipati om 2009

Det var 2007 som Antipati slog ned som en bomb i punkscenen med albumet "On repeat", en platta som gått just på repeat vid flera tillfällen. Men sedan dess har Stockholms stolthet inte gjort så mycket väsen av sig. Får man hoppas att 2009 blir aktivare?
- Vi ska supporta Evil Conduct i Norrköping i slutet av februari. Vi har lite gigerbjudanden på hög, men pratar också om att ta det lugnt med spelandet ute och kanske äntligen börja jobba på riktigt för att få ut något nytt, säger Robban (sång och gitarr).

Vad kan det bli?
- Vi har typ fem låtar inspelade som vi i princip kan ge ut i någon form och har funtat på lite olika varianter, men nu har vi fått ett erbjudande om split-lp med ett kompisband på fransk etikett, så vi får se vad det blir av det, men det skulle i så fall vara i år. Sen pratas det om en internationell samlingsplatta med skinheadrock'n'roll som ska ges ut på svenskt bolag och där vi eventuellt kommer bidra med någon trudelutt.

Hur går det med trebandsspliten mer er, The Lowlifes och Frenzy Four?
- Den ligger minst sagt på is eftersom Frenzy Four osannolikt kommer att spela in något testamente, The Lowlifes dröjer i studion påå grund av olika anledningar och lite annat. Vi är dessutom fett sega, men ha i åtanke att Pelle lirar i Dobermann Cult, och Cheddar är lite busy med ett par sidoprojekt: bland annat The Radars, som är ett "band" med honom och killar från bland annat Dobermann Cult, The Pints, och Saboteur och som låter som Antipatis poppigaste in absurdum.

5 kommentarer:

Anonym sa...

tjena micke

du vill inte ha lite genetic garbage-tejper från det glada nitiotalet?

(robbans band som senare bytte namn till the righteous och gav ut 1 platta)

säg bara till

Anonym sa...

nå vad säger du? du behöver inte pröjsa en spänn

volkspolizei@hotmail.com

Mikael Sörling sa...

Volkspolizei
Det låter spännande, jag vill gärna lyssna på de tejperna.

Gubben sa...

Så jättetyst har det väl inte varit om Antipati ändå? Har ju gjort en hel del "större" gigs just förra året bla på "Oi! it´s summer" i Göteborg och Rassle punkrock festival samt varit i Belgien och lirat...

Mikael Sörling sa...

Gubben.

Jag får nog tillstå att du har en viss poäng där;-)