tisdag 20 januari 2009

Avskyvärld om 2009

Luleås råpunkhjältar Avskyvärld gav för en tid ut sedan sin andra inspelning "Jag är lagen" på cdr. Under 2009 kan bandets första sjua dyka upp. Men först väntar turné.
- Vi kommer dra ut på en liten europasväng med Amöba i Sverige, Tyskland, Polen, Slovakien och Tjeckien med start 26 februari, vilket kommer bli så sjukt jävla fett, berättar basisten Ville. Vi har precis kommit igång med repandet efter ett par månaders uppehåll och vi har ett par nya låtar på gång.

- Vad vi ska göra med dom vet jag inte riktigt, tidigare har ju allt inspelat material resulterat i cdr-demos men suget efter att göra en 7'' börjar väl kännas så det kan säkert bli något sådant. Det finns lösa planer på en split 7'' med Amöba men det är bara funderingar än så länge. Dom två åren vi funnits har endast resulterat i två korta demos vilket beror på att vi är ett sjukt söligt band, repande och låtskrivande existerar knappt.

- Spelningar har vi dock hunnit med. Ett par spelningar i Luleå, en Sverigeturné, tre gig i Finland och spelning på Punkfesten i Umeå och nu en europaturné. Det är väl säkert så 2009 kommer se ut, mycket spelande live och endast något litet släpp. Men det är nog det Avskyvärld är lite, vi trivs bäst att spela live. Dyra inspelningar och prettokäng är inget som intresserar oss.

1 kommentar:

kalles kavia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.