tisdag 13 januari 2009

Hathor om 2009

Det har snart gått två år sedan Motörheadpunkarna Hathor gav ut plattan "I need this as much as a hole in the head", men nu skriver bandet låtar till sin tredje fullängdare.
- Vi är väl inte världens snabbaste band, säger Hampus (sång och gitarr). Ungefär 10 nya låtar har vi fått ihop och det känns jävligt bra, ett par till och lite finlir så borde vi kunna spela in skiten till hösten, det är iallafall planen. Tanken är att det ska låta lite som förra plattan fast hårdare, tyngre, skitigare och bättre helt enkelt, haha! Några arbetstitlar på låtarna är "Infected", "New world order" och "Set to die".

Några spelningar?
- Vi skulle vilja spela mer live, men det verkar svårt att få till riktigt schyssta gig där man inte blir ruinerad på kuppen.

Stämmer det att ni ska vara i någon sportfilm?
- Det är en låt ("Lust for body") från vår första skiva "Violent punkbeats" kommer att vara med i "Unsung heroes 2". En action-sports-movie om motocross som kommer ut i slutet av året och distribueras "nation-wide" i Usa. Det är extra coolt eftersom Pierre (trummor) är gammal motocrossförare, säker helt värdelös med ändå!

Inga kommentarer: