tisdag 20 januari 2009

Project Hopeless om 2009

Project Hopeless är redo att sprida anarki och kaos på fler platser i år. Men först ser det ut som man tänker spela in en ny sjua.
- Vi har satt en deadline för inspelning till februari, säger gitarristen Oskar. Förhoppningsvis blir det även några spelningar i Malmö-trakten och något uppåt landet. I april väntar England och irland, det känns pepp eftersom vi har varit tvungna att ställa in två Englandsturnéer på raken. I maj bär det iväg till Usa och det känns redan nervigt. Vi ska vara där i tre veckor och kommer med största sannolikhet att åka tillsammans med Chicagos Riotus den första biten Sen är det sommar och Linus kommer att stanna i USA ett par veckor efter turnén och jag antar att det är lite behov av sommar och semester.

Och om inte det vore nog har bandet dessutom ytterligare några skivinspelningar inplanerade.
- Vi har även planerat en 4-bandssplit-lp ”Anarkist attack” med våra vänner här i Malmö, Hårda Tider, Raakakopio och Skitkids, detta kommer att få vänta till sommarens slut, det kommer att bli fett bra. Därefter har vi planer på att spela in en ny fullängdare, redan planerat tillsammans med Ruin Nation och Not Enough Records så vi får helt enkelt hoppas på att vi är kreativa så det räcker detta året.

Inga kommentarer: