lördag 31 januari 2009

Svartenbrandt om 2009

Coola Svartenbrandt har sina medlemmar sprida över landet. Men det stoppar dom inte från att leverera högklassig hardcore. Nu senast medverkade östgötarna på Den Magiska Cirkelns hardcoresamling. Under 2009 verkar man som vanligt ha mängder med projekt på gång.
- Någon gång i april går vi in i studion och spelar in låtar till en ny EP och hoppas att vi kan släppa på vinyl den här gången, säger gitarristen Peter. Vi har också tänkt mygla oss in på Linköpings Hardcorefest som går av stapeln 8-9 maj. Om någon är peppad på att boka oss är vi öppna för allt: fäbodar, källare, visthus, klubbar (mc, svart, eller hemliga går bra), vardagsrum och andra ställen där man kan trycka in fyra punkare från Östergötland. Vi spelar högt, snabbt och inte så länge, och vi kan alltid utlova någon slags nakenhet.

- För den som inte kan bärga sig kan vi rekommendera våra sidoprojekt, dit kreativiteten från Svartenbrandt rinner över. Jona gastar vidare i Fy Fan som släpper ny ep i dagarna, Patrik har ett riktigt skitfränt hardcoreband i Linköpingska Restless Knights och Linus och jag blandar friskt med melodierna i Young Fit Males som också släpper nytt under våren.

Inga kommentarer: