onsdag 28 januari 2009

Dorlene Love om 2009

Dorlene Love debuterade med det galna albumet "Exile deluxe" under fjolåret. Nu är tanken att man ska sprida glädjechocker från scenen.
- 2009 kommer nog att bli lattjo på många sätt. Vi kör igång med full fart nu i januari med en Hollandturné tillsammans med en av Europas största Balkanbeat Dj:s. Vi kommer bland annat att spela på legendariska Paradiso i Amsterdam, vilket ju är skapligt surrealistiskt. I övrigt ska vi väl kuska runt och spela live så mycket som går. Ett gäng bandbussar kommer väl att avverkas som vanligt, så det blir nog en del bilmeck och bil-business på blocket. Tror vi är inne på den sjunde Cheva vanen nu, haha. Sen fortplantar vi oss ganska hyggligt också för tillfället, halva bandet är nu småbarnsföräldrar, det är skoj! Vi har förstås en massa nya låtar också som vi ska spela in senare i år, så det blir nog en platta av dem så småningom. Det mesta är ganska stökigt och bråkigt material och resten är uråldriga ballader som ligger och trycker i ett hörn i replokalen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi.First your blog is just amazing even if i cant understand it...but for a demos lover like me its the place to stay and its a great opportunity to discover old swedish bands...thats pretty cool.
Oh i will have a question about a compilation ttiled Is This What You Want?...Is it the one released on a French label tape "Acts Of Defiance"
Oh i will mention yourr blog on mine ...i am just starting it...
Well have a nice evening and hope to get in touch again.Bye

Mikael Sörling sa...

Hi! And thanx! There will be more old swedish stuff in the future, so just drop by.

I remember that french label, they did release a couple of splendid tapes. But it was actually me who released this "Is this what you want", back in 1986.

All the best, and don't forget to tell me the adress to your blog. Bye.