måndag 26 januari 2009

Moderatjävel om 2009

Moderatjävel gav 2007 ut plattan "Fredrik Reinfeldts flygande cirkus" som innehöll hits som "Moderater äter barn" och "Nya regeringens fel". I fjol kom demon "Damn I Miss Johnsson", som jag helt missat. Och nu i år är det dags för en ny platta som går under titeln "Det ultimata brunkvirket".
- Den är nästan färdig, säger Siken (gitarr och sång). Allt är inspelat, det är bara en del mixning kvar. Jag kan avslöja att det är 15 låtar på skivan och att det exprimenteras friskt på den med bland annat en hårdrockslåt och lite skalåtar. I övrigt har jag ingen aning, inga spelningar är bokade, de verkar som att folk har tröttnat lite på oss eftersom ingen hör av sig och vill boka oss längre, det är jättetråkigt!

PS: Moderatjävels inspelningar kan laddas hem alldeles gratis från bandets hemsida.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan Siken du kan ju inte räkna, det är ju sjutton nya låtar på skivan. en del går att lyssna på på vår myspace, där det även finns info om hur man kan förhandsboka skivan.

//7 Loke Basonanist i Moderatjävel

Anonym sa...

oops det var visst jag som inte kunde räkna, femton låtar är det ju såklart, fast skivan har sexton spår, undra vad det kan vara? det får ni kanske reda på den sjätte mars för då släpper vi skiten, om den kommit tillbaka från tryckningen då... hoppas fock och siken har koll på det annars blir det en pinsam releasefest, men vi har nog kul ändå, det kommer bland annat att bjudas på moderatjäveltipspromenad. dock sker festen på hemlig ort denna gång. tråkigt? ja men det var lite jävla kallt på tågbron sist och vi hade i och för sig tänkt kolla med vår lokala favoritkrog Backstage om vi kunnat ha den där men då hade nog inte så många av våra fans kommit in och det hade varit ännu surare, hemlig ort då, kan bli kul att se hur många som lurar sig dit. hmmm vi fick bjuda några var så jag kan ju kanske passa på att bjuda herr sirling, vore kul att se om du finns på riktigt eller om du bara är nått mysko internetspöke. skicka ett mejl eller nått till oss så får du säkert komma. ha det gött

/// Loke Basonanist med hjärnsläpp