onsdag 21 oktober 2009

Papa Franz: "Vi är jävligt nöjda med slutresultatet"

Superheta oi-bandet Vindicate This! har nyligen spelat in sitt debutalbum, en skiva som jag är otroligt peppad på. Papa Franz (sång), hur har inspelningen gått?
- Inspelningen gick jävligt bra tycker vi, tillbringade typ en vecka i Studio Motion med Tommy Tift bakom spakarna och det känns som att både han och vi har utvecklats tillsammans vad gäller att spela in oss och att få oss att låta som vi vill. han har även mixat skivan och sen har den mastrats av Matte P (Kontrovers med mera) i hans studio och vi är jävligt nöjda med slutresultatet.

När ges den ut?
- Skivan ges ut av det nyetablerade Malmöbolaget At The Poorhouse Productions och både dom och vi är jävligt peppade. Om allt går som det ska så släpps plattan i början/mitten av november och då kommer det göras en del spelningar så klart - en släppefest här i Malmö samt att vi har datum inbokade i Göteborg och Stockholm i november respektive december. Och förhoppningsvis en massa annat. Sen ska vi ju vara med på en Templars-tribute också men man får väl se när den kommer...

- Vad har ni fått för reaktioner på er Chaos in Sweden-medverkan?
- Både du och Cowmag Ted lyft fram vår låt som ett bra bidrag men i övrigt har jag faktiskt inte hört så mycket (det har ju heller inte kommit så många recensioner än). Min personliga favorit från den plattan är Lowlifes missbrukarnadoftande låt "Skitsnack".

Inga kommentarer: