lördag 13 september 2008

Nya plattor med Anger Burning

Suveräna Discharge-klonen Anger Burning har mycket på gång. Jag bad gitarristen Rob berätta om de planerade inspelningarna.
"Vår kommande 12" är betitlad "When?" och är överlag - vad beträffar texter, riff och låtarrangemang - väldigt influerad av ett gammalt engelskt bands 12"... Lite lägre tempo på d-takten än våra tidigare releaser, även det för att få till det där tryckat likt den gamla klassiska 12:an. Alla låtar är i alla fall klara för inspelning, som sker inom kort. 2-3 bolag har visat intresse för att ge ut den här men det lutar nog åt ett suspekt svenskt sluskbolag."

Nog låter det som ett album att se fram emot. Detsamma gäller den här spliten:
"Cdn med Warvictims släpps av den mexikanska labeln EBM Records. Det blir troligtvis15 minuter per band. I vårt fall så lär det bli ganska många låtar då den genomsnittliga Anger Burning-låten är runt minuten lång. Då vi till denna skiva inte tyglar oss till ett mer strikt koncept a'la "When?"-tolvan så blir det lite snabbare och mer...eeh, varierat? Dom som gillade "Warcharge"-sjuan och spliten med Discover lär knappast bli besvikna."

Och om nu detta inte vore nog så avrundas Anger Burning-festen med en singel.
"En till 7" är också planerad, den släpps kanske av La Vida Es Un Mus som släppte "Warcharge"-sjuan. Den nya singeln kommer att innehålla en ganska rockig d-taktsrökare som heter "But Meanwhile", som lär bli vårt VIP-kort in i käng'n'roll-klubben, men i övrigt är det samma gamla bakvända Dischargeriff."

Jo, och så var det ju en sak till...
"Ja, sen så har vi spelat in Disclose's gamla örhänge "Aspects Of War" som blir vårt bidrag till Disclosetributen som släpps av Black Seeds i vinter/vår."

Inga kommentarer: