fredag 14 januari 2011

Rapport Mimikry: "Det var ganska rörigt och krångligt"


Hallå där Mimikry, hur var 2010 för er?
- Det var ganska rörigt och krångligt för Mimikry. Vår gitarrist Apan pustade och stönade över allt krångel det innebar att få ihop sitt rock´n´roll-liv med det faktum att han bor i Stockholm och fick lov att ta sig själv ut i landet när vi skulle spela. När det dessutom blev klart att han skulle komma att producera en Apan junior tog han beslutet att lämna Mimikry. Trist som fan tyckte både vi och han. Så trots att vi hade en hel del bra spelningar så kändes det hela tiden lite sorgligt och trist. 4 december gjorde vi sista spelningen med Apan, i Sunne.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Vi åkte förbi en vägskylt på väg upp mot Ö-vik som pekade in mot "Åsberg", samt "Åsbergsvägen". Det var ju lite skoj. Eftersom vår gitarrist Åsberg inte själv var med på just den spelningen så passade vi på att pissa lite på Åsberg.

Vad händer 2011?
- Vi kommer att göra nystart, efter allt krångel och sorgligt med Apan. Vi har skaffat ny gitarrist, men håller honom hemlig än så länge. Vi ska in i studio i slutet av januari, och släpper ep i mars. Efter det gör vi en mindre releaseturné, och sen hoppas vi på många roliga festivalspelningar i sommar. Och går allt enligt planerna så kommer ny skiva i höst/vinter, men det där vet man ju hur det brukar gå med, det blir försenat och bla bla bla. Så vi lovar inget, men vi kommer definitivt att kamma till oss, förnya oss på både på hemsida och scenen och satsa på att 2011 blir en spark i röven på oss och många smällkarameller till våra fans!

Inga kommentarer: