onsdag 12 januari 2011

Rapport Anatomi -71: "Ulfs impulsköp av en segelbåt var såväl roligt som konstig"


Hallå där Anatomi-71, hur var 2010 för er?
- Det var fett. Vi lirade ju till och med lite live i Göteborg och Malmö, vilket knappast kan sägas höra till vanligheterna när det gäller oss. Putte, vår trummis, flyttade till Italien vilket innebar lite käppar i hjulen, men det ska nog gå bra ändå, det är ju inte direkt som att han har blivit tillfångatagen av de röda khmererna...

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Ulfs impulsköp av en segelbåt var såväl roligt som konstigt och resulterade inte helt oväntat i diverse katastrofer/kulturkrockar.

Vad händer 2011?
- Vi har arbetat en del med en ny platta, vilken förhoppningsvis blir färdig nån gång i början på 2011. Vi har skött rätt mycket själva den här gången, vilket känns kul, eftersom man har med tid att testa lite annorlunda prylar, allt sånt där som vi tidigare har sagt att vi ska göra, men som man har fått skippa på grund av brist på tid och pengar. Det kan nog bli en intressant mix av vrålsnabb pang-på-rödbetan hardcore, inspirerad av det rådande svenska politiska läget, och mer psykedeliskt klingande grejer. Det känns som en bekväm riktning för oss. Vi lirar för övrigt på Malmö Hardcore Fest den 15 januari, tillsammans med massa bra band.

Inga kommentarer: