onsdag 12 januari 2011

Rapport South City Locos: "Knappt någon vill veta av oss"

Hallå där South City Locos, hur var 2010 för er?
- Det har varit mycket slit men liten återbetalning. Vi spelade in vår första fullängdare "Punkrocks dead" i våras. Men den har blivit rejält försenad, och när den äntligen är pressad och klar så strular det tyska bolaget. Så 2010 stora käftsmäll blir 2011 första istället. På gig-fronten vill tydligen knappt nån veta av oss, vet inte om det är för att vi är osynliga, inte i ropet eller för att vi helt enkelt är för galna som svaren på förfrågningarna uteblir (Gabbe tror att det är för att han är svartskalle) En eloge till dom som i alla fall ger oss feedback.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Alla gig har varit välkomna och roliga. Från det kokande, 35 grader varma, Bodoni mitt i sommaren (inför max 20 personer men vi lyckades personligen ha jävligt kul ändå med bland annat folk från Midnite Stalkers) till ett galet dygn i Roskilde där en trummis fick för mycket innanför västen och lyckades okontaktbar sätta sig på en högtalare på morgonkvisten för att pissa i tron av att det var en toalett trots halvdana protester från Thomas, Gabbe vaknar yrvaket och frågar var toaletterna är varav den urinerande herren med dimmig blick pekar mot toaletterna. Thomas konstaterar ännu en gång att han är för gammal för den här skiten och somnar om.

Vad händer 2011?
- Förhoppningsvis mer spelningar för oss och mer jävlar anamma i den svenska punkscenen. Ett skivsläpp i dagarna som sagt och planer på en skånsk/svensk ep är planerat. Vill nån köpa ett ex av "Punkrocks dead" för en billig peng så kontakta oss.

Inga kommentarer: