söndag 16 januari 2011

Rapport Krimtänk: "Vår dåvarande basist somnade mitt under akten"

Hallå där Krimtänk, hur var 2010 för er?
- Det var ett ganska så händelserikt år för oss. Vi började med att få ut splitepn med Sub Alert, vilka vi även gjorde en handfull spelningar med under året. Vid sommartid så valde Ossy att lämna bandet, (som sagt tackar för denna tiden Ossy) detta ledde iallafall till att TW hoppade med i bandet, vilket känns väldigt okej och Liffe bytte basen mot gitarr. Innan Ossy lämnade bandet så spelade vi in fyra låtar med den sättningen, dessa återfinns på samlingsplattann "Dimmorna skingras vol.1".

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Spelningen på Egalia där vår dåvarande basist somnade mitt under akten, får väl räknas som rätt så konstigt i alla fall i dessa sammanhang. Spelningen vi gjorde på skatetävlingen på bryggeriet i Malmö kändes också rolig och annorlunda. Under slutet av 2010 så fick Liffe och jag tillökningar och fler väntas under 2011 för ytterligare en medlem, detta var naturligtvis roligaste under 2010. Det var även roligt att åka över till Irland i somras och hälsa på våran gamla gitarrist Sergio.

Vad händer 2011?
- Vi ska fortsätta att repa in nuvarande sättning och ta tag i både gamla och nya hits. Vi ska bland annat vara med på en samlings-ep som Halvfabrikat släpper och sedan kommer vi troligtvis att få ut vårt nya matrial under 2011, till det så kommer det bli ett gäng spelningar framöver.

Inga kommentarer: