lördag 15 januari 2011

Rapport Lautstürmer: "Det ska för satan ut och spelas oxå"


Hallå där Lautstürmer, hur var 2010 för er?
- Tackar som frågar! 2010 var riktigt bra för oss, vi släppte för böfvelen vår första fullängdare! Tyska Power It Up fick ut cd:n i maj och kanadensiska Unrest skulle haft ute Lp:n i samma veva, men dom va inte nöjda med ljudet vilket slutade med att den fick sig en nymastring (i samma studio som Mötley Crüe satte Dr Feelgood plattan av alla jävla ställen!) och inte dök upp på lp förrän i november. Men fett låter det! Sen skulle den väl egentligen ut på kanadensisk cd-version oxå men det vet i fan var den blev av... Mitt i allt strul passade vi på att spela in två nya låtar och en cover som ska ut på vinyl 7", och vi hann med att stoppa in ett och annat gig oxå.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Det där valet var en konstig händelse, med Kristian Luuk, och SD och en massa knäppa grejor. Men roligt var det fan inte. På det mer personliga planet så lyckades Selle med att ännu en gång bli rånad på centralen, Adam med att gå upp i vikt under en svältkur, och Kristoffer med att inte slänga basen i golvet och lämna scenen i Köpenhamn.

Vad händer 2011?
- Det som står högst på tapeten är att skriva material till nästa fullängdare, vilket är i full gång. Planen är inspelning innan sommaren och att förhoppningsvis få ut plattan till hösten. Och det ska för satan ut och spelas oxå, den 22 januari drar vi och våra vapenbröder i Rhinosurgery till Truckstop Alaska i Göteborg. Sen är det tjeckiska Obscene Extreme Festival i sommar, ska bli jävligt kul, det är en grym festival! Och, om slutförhandlingarna går som de ska, så drar vi till Brasilien i två veckor till hösten.

Inga kommentarer: