lördag 8 januari 2011

Rapport Trevolt: "Vi spelade på IOGT-NTO i Växjö"

Hallå där Trevolt, hur var 2010 för er?
- Det var ett bra år. Vi släppte vår fullängdsdebut "I All Hast" och fick läsa igenom en himla massa recensioner. Heptown Records från Lund hjälpte oss med släppet och jag vill passa på att tacka Rob för all hjälp och att han övertalade resten av bolaget att klämma in oss i deras redan hektiska releaseschema under våren 2010. Vi hann med 12 gigs under året, vilket vi tycker är lite i minsta laget. Vår trummis Erik flyttade till Sthlm och gifte sig vilket jag vill passa på att gratulera till. Detta har såklart också gjort att vi tagit det lite lugnare på gigfronten. Vill även passa på att tacka John från Absent Awake som har hoppat in och trummat med oss när Erik inte har kunnat ta sig ner/upp/till höger eller vänster för gig.

Vad var det roligaste/konstigaste som hände under året som gått?
- Det roligaste var väl alla fina recensioner på albumet. Våra tre festivalspelningar var också fruktansvärt roliga! :) Något som också var roligt var smygpremiärgigget för "1000 Punks" på Mejeriet i Lund. Det konstigaste som hände var nog när vi spelade på IOGT-NTO i Växjö, detta är en spelning som man nog aldrig skulle genomfört med sina gamla band. Vi har väl vuxit upp antar jag!

Vad händer 2011?
- 2011 är ett oskrivet blad. Vi har en del material som vi vill spela in såklart. Kan nog bli ett ep-släpp faktiskt! Digitalt eller inte får vi se... Och vi ska försöka få ihop lite spelningar också. Något annat som händer under 2011 är nog att jag och Adam startar upp ett litet sidoprojekt där vi sjunger på ett främmande språk. Detta lovar vi att återkomma om då det har realiserats.

Inga kommentarer: