tisdag 18 november 2008

Suicide Syndicate + Texas Terri = santSuicide Syndicate, med Mobile Mob-Bengtsson, är troligen landets tuffaste osläppta band. Jag noterade att de hade två spelningar på gång i Malmö och tyckte det var dags för Bengtsson att uppdatera oss om läget.

- Vi har varit ute en sväng. Spelat lite Köpenhamn, Berlin och Stockholm. Det börjar låta bra nu. Vi har fått ihop en bra sättning. Så nu ska vi spela in, först en sjutummare. Vi hoppas att någon som gillar oss vill ge ut den – annars gör vi det själva.
- Vi hade sjukt ball i Berlin. Wild at Heart är litet men passar oss perfekt. Jag hade tidigare tiggt till mig att Texas Terri skulle gästa oss i Berlin (se bilden). Tillsammans rev vi av Damneds "New Rose" och det var bra ös på hela stället. Ska bli kul att lira med henne den 3 december. Den 28:e november ska vi bara köra några snabba låtar mellan de andra banden för en kompis som fyller år. Reinhagen från Mobile ska gästa och lite annat löst folk som jag håller på att styra upp det med nu. Det blir mest covers, minst en GG Allin.

Tidigare inlägg:
Bandet man kommer snacka om

Inga kommentarer: