tisdag 4 augusti 2009

Jag stämplar in igen

Aktiviteten har varit låg på bloggen den senaste månaden. Orsakerna många. Främst tidsbrist, så klart. Jag har sett de två första säsongerna av Sopranos, gjort en massa utflykter med barnen, försökt fly värmen, konditionstränat, läst andra bra bloggar, njutit av Magnus Johansson och Totalitär och fyllt 40 (never to old for pogo). Då hinner man inte blogga så mycket. Men nu känns det som om jag på något sätt är i kapp och kan börja göda bloggen igen. Och skicka gärna in tips och nyheter. Innan jag tog bloggsemester var ni nästan 2 000 personer i veckan som turistade en stund här. Kul om ni kommer tillbaka.

Urkke T hälsar att Aoousch! (folk från Warheads, Usch!, Cellskräck, The Ass, Nomads, etcetra) spelar på Spegeln i Gävle den 12 september. Urkke kommer själv DJ:a under kvällen och det ryktas om att han även kommer att dyka upp på scenen när Aoousch lirar. Låter som en ball kväll.

Misanthropic skriver att de släpper en splitep med Deathrace på Maimed And Slaughtered Records, BroederKont, Up Yours records and Halvfabrikat. Misanthropic beskriver sig som den felande länken mellan crust, death och thrash. Och snubbarna har tidigare vevat i band som Personkrets 3:1, Satariel, Hellmasker och Bewitched. I Deathrace återfinns gamla stötar från råpunkgäng som Svart Parad, Asocial och Uncurbed. En singel garanterat värd att kolla upp.

Daniel Falk vill tipsa om ett band han snubblade över för en tid sedan. "Ett väldigt ungt gäng från Stockholm som kallar sig för Stenhård som är skitbra och kanske förtjänar lite uppmärksamhet? Finns en video på dem på youtube och de ser verkligen inte gamla ut, men å andra sidan tycker jag att alla tonåringar ser ut att gå i mellanstadiet, det är väl snarare ett tecken på ens egen ålder kanske", skriver Daniel. Jag tackar för tipset och diggar Stenhård hårt!Till sist. Dagens citat: "Vi har två spelare som är färgblinda och inte kunde se skillnad på våra blå tröjor och IFK:s vita. Andi Toompuu var vi tvungna att byta ut redan i 25:e minuten då han blev yr av det och mådde illa", sa Assyriskas tränare Roberth Johansson efter 5-1-förlusten mot IFK Norrköping.

Till sist 2. Det är inte så kul att hålla på Djurgården eller Bajen just nu va:-) Ses i superettan nästa år!

5 kommentarer:

Filip sa...

Tack som fan för det här det va ju lite kul haha.

/Filip stenhård

P Kenth sa...

Va?! Är ni kvar i Superettan nästa säsong?!! ;-)

Mikael Sörling sa...

PK: Jajamen, jag tror vi håller oss kvar - men det blir tufft;-)

schizo 77 sa...

Ojoj, det är 11 timmar kvar till derbyt. Jag vet att både jag och Kjell Hell, som står på varsin sida (fast ingen går på råsunda den här gången, han är ute och är förvirrad i blackpool och jag GÅR INTE på Råsunda) Men, ja... fy fan. FY FAN. FORZA BAJEN! Varför snor Peking så många ramsor av oss? Ni är ju som gais och vill vara som oss bajare. Till och med bildade samma år, plus Juventus och Spendrups... HATA GAIS!

Mikael Sörling sa...

Schizo77: Ähh, Peking har inte snott nåt av Bajen. Det är en myt. Grattis till derbysegern. Och grattis Djurgårn - nu får ni åka till Peking nästa år!