måndag 11 januari 2010

Malmö hardcore informerar

Om tre veckor är det dags för festivalen Malmö hardcorefest. Under två dagar kommer gräddan av Malmös punkband att visa upp sig på Utkanten. Festivalledningen har skickat ut ett pressmeddelande som lyder:

"Nu är alla band till festivalen satta och spelschema kommer att presenteras inom kort. Det kommer att hållas i workshops och visas film, även info om detta kommer i ett senare utskick. Bröd och Frihet står för folkkök. Vill man ha bokbord eller distro med sig så kommer det att finnas utrymme för det. Efter konserterna kommer punkdj's att hålla dig vaken hela natten.
Biljetterna kommer att kosta 120 kr, priset inkluderar medlemskap i Kulturföreningen Utkanten för 2010. På grund av nya brandregler på Utkanten är besökarantalet begränsat, därför släpper vi enbart förköpsbiljetter. Boende i Malmö med omnejd kan införskaffa biljetter på skivaffären Rundgång som ligger på Kristianstadsgatan 14. De som inte har möjlighet att köpa biljetter själv kan maila för att boka till Malmö Hardcore på malmohc@gmail.com. Var ute i god tid för att vara säker på att komma in."

Inga kommentarer: