torsdag 21 januari 2010

Det är Konghs fel!

Bloggen har haft ett kort uppehåll då jag sysslat med annat.
Exempelvis njutit av Konghs två beådrande skivor, "Counting heartbeats" och "Shadows of the shapeless". Alla har ju snackat om Kongh de senaste åren, men jag har av olika anledningar inte undersökt hajpen - förrens nu. Och jag kommer inte att lägga ifrån mig de här superfeta utgåvorna på ett bra tag eftersom det finns så mycket att upptäcka i det egensinniga manglet.
Förutom närstudierna av Kongh har jag skrivit min första Close-Up-krönika på många år. Den dyker upp i mars-numret (tror jag) - då jag dessutom är månadens medarbetare. Stort:-)

En del annat har skett under tiden jag sysslat med annat:
Gorilla Bombs har nu spelat in sin debutdemo, den finns på bandets myspace men aporna har även lagt ut den på Pirate Bay. Jag har inte hunnit lyssna än, men är grymt nyfiken.

Det är jag även på nya Malmögänget Ursut som bland annat består av Oskar från Project Hopeless. En pinfärsk inspelning finns på deras myspace. Jag har snabblyssnat och det låter sjukt bra.

Snutjävel inte bara facebookar och myspacear, nu bloggar de också. Twitter nästa för Falköpings finaste?

Samlingsalbumet "Chaos in Sweden" lyssnar jag på nästan dagligen. Och jag tröttnar aldrig på The Lowlifes coola Missbrukar-punk i låten "Skitsnack". I februari/mars ger man ut debutplattan. En 11 låtars lp. Kommer garanterat snurra mest på skivspelaren.

Till sist hälsar T-Ban att RIF skriver nya låtar - men, att hatecorebandet Bad Dreams Always är tillbaka på banan. BDA har spelat in åtta nya låtar och kommer att ges ut på cd under året. Coolt!

4 kommentarer:

klozzen sa...

Ursut.. fii fan va bra!!

Kompis sa...

Snutjeffel har ju twittrat länge http://twitter.com/snutjavel

Señor Pistol sa...

En fråga: Varför kallas t-ban för T-ban? Jag vet att han ofta kallas T-ban the fastest, där "fastest" uppenbarligen står för att han spelar gitarr jävla snabbt. Men varför T-ban?

Jag har även hört många av mina vänner från Fagerstatrakten kalla Pontus i BDA för "Fittpontus". Inte alls på ett nedlåtande sätt, utan bara typ som att det är så han heter. Gör alla det, eller är det bara mina efterblivan vänner?

Tack på förhand.

/Señor Pistol

Well Done sa...

Det där med Tommy e ju lite klurigt, vill minnas att bandet Magnus & The Froggmakers senare även kallat Magnus & The Periods hade en låt om just den där T-Ban, den gick typ så här: "Jag heter Tommy T-Ban Petersson. Jag spelar gura i Kassjurol. Jag är helt borrad i pannan. Maria: Jag vill gå hem!" Pontus vill jag minnas att han gick hela vägen hem från Kärrgruveparken till Änglesberg en gång för han saknade sin bror som hade fastnat i en hiss? Men när han väl kom fram så slockande han själv i denna hiss? T-bans trashmetalpunkperiod började med D.R.I = Dirty Rotten Embalage (vokaler, vokaler vokaler..)