torsdag 18 juni 2009

Tävling med finfina priserNu vänder det.
Dagarna blir åter kortare.
Snart är höstmörkret här.
Behöver du muntras upp?
Varför inte vinna en bunt ospelade plattor. I högen ligger Anatomi 71 "Promotional 4-track sampler" cdr, V/A Sista viljan cdr, Nemas "If we could play faster, we would" cd, Roughnecks "Kleinstadtchaoten" cd, Los Krachos "Gegenwind" cd och Dead Heroes "Schizophrenic" 7".
Lämna en kommentar och berätta vilken platta du tycker är bäst just nu - glöm inte att motivera. Jag drar en vinnare om en vecka.

9 kommentarer:

P-O Nilsson, Knislinge. sa...

Bäst just nu är Let the Dominoes Fall med Rancid. Enkel och skaig punk. Man glömmer bort hur bra dem är mellan släppen eftersom de är så hypade. Men som sagt, Rancids nya är bäst just nu!

1848@bredband.net

Anders sa...

Fan, de här blir svårt. De finns så himla mycket bra som kommit i år redan. Men jag får nog välja Tysta Maris nya platta "Sverige Casino" Vem kunde tro att dom kunde följa upp förra årets strålande platta med en som känns nästan ÄNNU bättre !!! Så grymt bra band och bra platta.

Blaque Pope sa...

Jag lyssnar osunt mycket på Blood For Bloods Outlaw Anthems och Lars Fredriksen & The Bastards just nu, men av det som släppts nyligen ligger onekligen Propagandhis Supporting Caste och The Bronx senaste självbetitlade (den tredje i raden av självbetitlade album, wtf?!) högt uppe i toppen av listan; Propagandhi för deras enorma förmåga att skapa tankeväckande, energisk hardcorepunk med stor känsla och The Bronx för att de helt enkelt har så mycket kuk i sin musik.

Paco sa...

Just nu är det Gatans Lags, The Clichés och Körsbärsfetteras senaste släpp, mest därför att de så tydligt talar om för alla som tvivlar att svensk gatpunk är bättre än någonsin.

Slobodan Burgher sa...

Bast just nu ar:

PAINTBOX - TRIP TRANCE TRAVELLING CD (HG Fact, 2009)
Tank dig gonzoid-optimistisk pop a la Soundtrack of our Life men spelad av Poison Idea. En musikalsk filosofisk vandring som tar in reggae, samba, folk, psyche, progrock, power metal, hardrock OCH hardcore punk. Sjukt bra. Basta 2000s plattan hittils utan tvekan.

cj sa...

Bäst är Anti-Cimex - Raped Ass
Total power - tidlöst fräs
Har stått sig stadigt i 25 år
Det är sånt ös så man fäller en tår

Riffen fastnar, trummorna sitter
Jonssons vrål är vackrare än fågelkvitter
Texterna är kanske i enklaste laget
Men vad gör det när man sugs med i draget?

-DES- sa...

Ölplattan är den bästa just nu i midsommartid! jag har dålig koll på ny musik - kör på gammalt och beprövat. Brasilianska bandet Os Catalepticos tycker jag gör ny och intressant musik när de blandar psychobilly med andra stilar.

So What ! sa...

Dead Kennedys -Fresh Fruit for Rotting Vegetables bäst då och just nu...annars e ju EN SVENSK TIGER - VERSACE STYLE en frisk fläkt i Svensk punk ala Ebba,Attentat liknande musikstil.. =)

Mikael Sörling sa...

Och vinnaren är - Paco. Grattis, skivorna kommer på posten.