torsdag 4 juni 2009

Mangel i Close-Up Magazine

När jag bläddrat igenom gamla nummer av Close-Up Magazine i jakt på Svinstior har jag stött på en del annan kul läsning. Och den vill jag ju gärna sprida vidare.

Sommaren 1995 åkte Meanwhile på Englandsturné. Olof "Skrikhult" Wikström var turnéledare, det här är hans skakande rapport... (från Close-Up Magazine #15, 1995)

"Vår nyaste skit är verkligen skit. Jag skulle aldrig betala 50 spänn för en mini-cd med sådan jävla skit." Arsedestroyer-Terje sågar inte bara egna bandet, han delar ut verbala smockor till alla som kommer i hans väg - Tomas Skogsberg (Sunlight), Pjär (3-Way Cum), Jutte (Dismachine) och Flesh Revels. (från Close-Up Magazine #14, 1995)Sommaren 1994 träffade jag Svart Snö i deras replokal i Stockholm. Mötet resulterade i en tre sidor lång intervju där Svart Snö bland annat dementerar att de skulle vara viktigpettrar (fniss) samt dissar den rådande hardcoretrenden med band som Landlords (kommer ni ihåg dem) och Refused. (från Close-Up Magazine #12, 1994)7 kommentarer:

Ted sa...

Nu får du ta och banka upp recensionen av Raw Justice demo från Svinstian! Roligaste recensionen ever, alla kategorier!

Fredde Grehn sa...

Finns bilder på Svart Snö live i Stockholm 1987 tillsammans med Raped Teenagers och MDC (givetvis finns bilder på dessa också!) på www.freddegrehn.se

Slobodan Burgher sa...

Perfekt! Dar har vi min lunchrast idag.

Slobodan Burgher sa...

Helt klockrent!

Fabbe/Svart snö sa...

Fredde; Kul bilder från MDC giget. Våran fjärde spelning om jag minns rätt. Kommer ihåg att vi tyckte det var otroligt stort att spela med MDC och var grymt peppade. Men vad små vi var.. Minns inte att det var ett sånt röj på MDC. Fina bilder.

Fredde Grehn sa...

Fabbe: Visst är det en del coola bilder! Vi var alla rätt små -87! Hade nog också tyckt det varit grymt stort att få spela med MDC! Kul att du gillade bilderna!
Fler bilder är på väg, denna gång med Scream och Fire Party från Maskinskylten i Linköping, -88(?)!!!

Daniel Josefsson sa...

Jaaa! Vi vill ha Raw Justice-reccen!