torsdag 11 juni 2009

Heavy metal-tönten;-)

Jag har sagt det förut, men jag säger det gärna igen - det roligaste med att blogga är responsen. För några dagar sedan fick jag ett brev, riktigt brev, från Not Enough Hate-Porre (även känd från Nisses Nötter). Han skrev:
- Jag har precis läst din underbara recension, tur att jag inte läste din svinstia 1995 för då hade jag nog lagt av och spela. Jag sjunger alltså i Not Enogh Hate och vi håller på fortfarande. Vi kör numera på med d-takt, berättar Porre.

Porre skickade även med en samlingsplatta, Small town and shitty cities Vol 2, som Not Enough Hate medverkade på för några år sedan medan låten "Bloody war". Jag tycker det låter bra och skulle inte kalla Porre för en heavy metal-tönt i dag:-)
Och det är en minst sagt spännande line-up som manglar den låten, The Nuts-Joke på gitarr, No Solution-Johan på bas och Anti-Cimex-Charlie på trummor. Jag hör gärna mer i framtiden.

PS: Porre, jag har letat efter kassetten men inte hittat den.

9 kommentarer:

Slobodan Burgher sa...

Ha ha ha, jag sag den kommentaren i Svinstian ocksa och garvade glatt.

Masken sa...

Dom har också släppt en mcd för massa år sen som hette Boozers & losers som jag inte lyssnat på på evigheter... Finns även nån grej som bara e "släppt" på nätet om jag inte e helt ute och cyklar.

Mikael Sörling sa...

Och ep:n "10 years gone", men den har jag inte hört.

Anonym sa...

Ja du har väl slängt eller brännt upp den hoppas jag...

Och Sörling....Lär dig stava!

not ENOUGH hate....

/P

Senap sa...

Hahaha, ja, jag garvade också när jag läste den. Måste missat den när den publicerades. Eftersom jag också har ett förflutet i NEH så tipsade jag Porre om denna bloggen.
Vad som förvånar mej, Sörling, är att du ändå gav den ett hyfsat högt betyg.

Mikael Sörling sa...

Senap: Jag minns inte alls hur den kassetten låter, men det var ju uppenbarligen Porre som var problemet - inte ni andra;-)

Anonym sa...

Recenserade du inte även en 2 -låtars demo med Not Enough Hate någongång 98-99 ?

Anonym sa...

Här finns recensionen på 2 låtars demon:

http://4.bp.blogspot.com/_WPTHkJzjPPE/S9BWyHUR94I/AAAAAAAAB6o/Xb_Nr8iwKbk/s1600/ss33a.jpg

Not Enough Hate sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.