tisdag 24 augusti 2010

Lägesrapport Beyond Pink: "Problemet, som är världens bästa lyxproblem, är att vi har rätt mycket spelningar nu""Det som händer är att vi försöker få ihop tid att skriva nya låtar. Det går sådär, kan man väl säga. Planen är att vi ska göra åtminstone fyra låtar (eller MINST tre för vi har en fet cover vi gärna vill spela in) och sen spela in dem i typ december så vi hinner få ut en ny 7" innan vår nästa europaturné nästa sommar.
Problemet, som är världens bästa lyxproblem, är att vi har rätt mycket spelningar nu så all reptid går åt till att hetsrepa inför nästa spelning. Detta är väl främst ett problem för att vår reptid är så pass begränsad på grund av att vi alla är för jäkla upptagna med annat onödigt (läs jobb och skola).
Vi har gjort en ny låt som är klar, bortsett från att vi måste knåda ihop ett stick till den. Men det har gått många, många veckor sen vi pillade ihop den utan att vi nånsin tycks få tid att färdigställa den.
Jag (Clara) har försökt propagera för att inte tacka ja till särskilt många spelningar i höst, för att försöka frigöra lite tid för låtskrivande, men det är så himla svårt att tacka nej. Det är ju så roligt att spela och så smickrande att bli tillfrågad. Vi är rädda att vi aldrig ska bli tillfrågade igen om vi tackar nej.
Men det borde lugna ner sig snart och vi har flera låtar som är i stort sett färdiga i teorin så jag hoppas fortfarande att vi ska klara av att ro i land den här 7" innan nästa sommar (cliffhanger!!)."

Beyond Pink kommer från Malmö och gav ut lp:n "The new black" i våras.

Inga kommentarer: