torsdag 7 maj 2009

Svinstian #2Tja, varför inte. Bingo Bratt och Slobodan Burgher vill se fler svinstior, så varför inte. Jag kommer köra ut alla under några månader. (Klicka på bilden)

När jag läser den här från Close-Up #6 (mars 1993) fattar jag inte hur Robban kunde låta mig hållas.

Jag gillar fortfarande Mary Beats Jane och Sex Sex Sex.

4 kommentarer:

Bingo Bratt sa...

Åååh guuud så bra. All hail Sörling!

Slobodan Burgher sa...

Ha ha, skitbra.

Sma Knegare minns jag, hade demon men tror den var med i en kasse av punk tapes som jag lanade ut till nan snubbe som gick i min skola, men jag fick aldrig tillbaka banden; nagra mander senare var han typ nazist. Uddevalla ar knepig stad.

Fantastiskt spannande det dar med Discharge. Beratta mer. Det sags att det finns en inspelning fran den konserten (se: http://discharge.co.uk/gigs.html), ar det nagon som har den? Nu ar det ju sa att den konserten ar inskriven i SVENSK punk historia ha ha ha

Mikael Sörling sa...

Slobo:

Någon större sånginsats var det inte frågan om. När Discharge började mangla State violence (som en av mina absoluta Dischare-favoriter) raglade jag och Magnus bort till Cal. När det var dags för refrängen riktade han micken till mig. Den refrängen är ju inte den svåraste i musikhistorien. Men det stod helt j-la still. Så jag fyllebrölade i micken och Cal såg först lite förvånad ut och sedan garvade han. Finnen påstår att det är enda gången som Cal har sett glad ut live.

Slobodan Burgher sa...

Bra skit! Ha ha